Kortárs képzőművészeti pályázat 35 éven aluliak számára

A Kepesita Collection 2019-es pályázatának nyertes alkotása 400 ezer forint értékben megvásárlásra kerül a gyűjtemény részére. A művészeti ágakra vonatkozóan nincs megkötés.

A Kepesita Collection által kiírt pályázat témája az Apokalipszis, az „emberiség vége”. Vajon képesek leszünk-e változtatni, nem késő-e már most? Tényleg eljött az emberiség vége? A várható pusztulás teljes halált jelent, vagy a kevés túlélő számára egy új világrend kezdete is lehet?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések korunk képzőművészeit is foglalkoztatják. A Kepesita Collection pályázatával a 35 év alatti kortárs alkotókat szeretné megszólítani és inspirálni, hogy mutassák meg, ők hogyan értelmezik korunk égetően aktuális témáját. A nyertes pályamű megvásárlásával pedig extra motivációt kívánnak nyújtani. A támogatásra szánt összeg ugyanis nem kevesebb mint 400 ezer forint. Ilyen értékben fogják felvásárolni a nyertes pályaművet saját gyűjteményük számára.

Kiváló lehetőség ez a fiatal alkotók számára, hogy megmutassák tehetségüket, hiszen az első 10 helyezett pályaművet élőben értékeli majd a zsűri, ezért a zsűrizést az első 10 munkából egy rövid kiállítással kötik össze, így a legesélyesebb alkotások a nagyközönség számára is megtekinthetők lesznek. A legjobb kortárs mű pedig állandó tagja lesz a Kepesita Collection gyűjteménynek.

Részletek, regisztráció és jelentkezés: ITT

Beküldési határidő: 2019. november 10., vasárnap, éjfél

Az első tíz helyezett névsorát a Kepesita Collection weboldalán , illetve Facebook oldalukon teszik majd közzé legkésőbb november 25-én. További kérdésekre a kepesitacollection@gmail.com címen tudnak válaszolni.

Print Friendly, PDF & Email
2019-10-03T12:21:46+00:00 október 3, 2019|Szélesvászon|Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!